Brøndby køreskole er mere end bare en køreskole

Hos Brøndby køreskole vil du altid få en seriøs, omhyggelig, personlig, relevant og unik undervisning, som er til at forstå.

Brøndby Køreskole drives og ejes af Daniel Rasmussen.

Vi tilbyder kørekort til både bil, motorcykel og udvidet trailerkort.

Afdeling i Brøndby

Brøndby Køreskole, Nygårds Plads 3C, 2605 Brøndby. Tæt på Brøndbyøster station, et stenkast fra Rødovre, Glostrup og Hvidovre.

Andre afdelinger

Brøndby Køreskole i Måløv,  Måløv Hovedgade 69, st. tv., 2760 Måløv.
Brøndby Køreskole på Islands Brygge, Leifsgade 8 kld., 2300 Kbh  S.
Brøndby Køreskole i Ishøj, Vejlebrovej 35, 2635 Ishøj.

Se vores holdstart her

For Brøndby Køreskole, er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet.

Hos os er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på. Vi mener at det er et must for at sikre en god indlæring.
Vi tager hånd om dig som elev, og går meget op i hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt, at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist.

Hos Brøndby Køreskole, kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for, at fjerne så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo.

På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere der er tilknyttet Brøndby Køreskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får.

Vi ser frem til at møde dig!

Brøndby Køreskole

Vores kørelærere og administration

På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere der er tilknyttet Brøndby Køreskole og har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig hvilken kørelærer du vælger/får.

Daniel Rasmussen

CEO & Kørelærer

Kevin

Kørelærer

Sinan

Kørelærer

Ibrahim

Kørelærer

Songül

Kørelærer

Lars

Kørelærer

Daniel W

Kørelærer

Lesgin

Kørelærer

Anette

Administration

Tina

Køreskole bestyrer