Mere end bare en køreskole

Mere end bare en køreskole

Brøndby Køreskole drives og ejes af Daniel Rasmussen.

Køreskolen ligger på Nygårds Plads 3C, 2605 Brøndby. Det er tæt på Brøndbyøster station, et stenkast fra Rødovre, Glostrup og Hvidovre.

Andre afdelinger.

Brøndby Køreskole i Måløv,  Måløv Hovedgade 69, st. tv., 2760 Måløv.

Brøndby Køreskole på Islands Brygge, Leifsgade 8 kld., 2300 København S.

Brøndby Køreskole i Ishøj, Vejlebrovej 35, 2635 Ishøj.

På køreskolen er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på.

Hos Brøndby køreskole vil du altid få en seriøs, omhyggelig, personlig, relevant og unik undervisning, som er til at forstå.

Vi mener, at en god og seriøs undervisning er et must for at sikre en god indlæring.

For Brøndby Køreskole, er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet. Vi tager hånd om dig som elev, og går meget op i hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt, at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist.

Hos Brøndby Køreskole, kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for, at fjerne så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo.

På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere der er tilknyttet Brøndby Køreskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får.

Vi ser frem til at møde dig!

Hilsen
Daniel Rasmussen