Om os

Om køreskolen

Brøndby køreskole er mere end bare en køreskole

Hos Brøndby køreskole vil du altid få en seriøs, omhyggelig, personlig, relevant og unik undervisning, som er til at forstå.

Brøndby Køreskole drives og ejes af Daniel Rasmussen.

Vi tilbyder kørekort til både bil, motorcykel og udvidet trailerkort.

Afdeling i Brøndby

Brøndby Køreskole, Nygårds Plads 2K, 2605 Brøndby

Tæt på Brøndbyøster station, et stenkast fra Rødovre, Glostrup og Hvidovre

Andre afdelinger

Brøndby Køreskole, Brogårdsvej 14, 2820 Gentofte
Brøndby Køreskole (Damhus køreskole), Roskildevej 272A, 2610 Rødovre

Se vores holdstart her.

Trygge og velkomne under hele kørekort forløbet

For Brøndby Køreskole, er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet.

Hos os er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på. Vi mener at det er et must for at sikre en god indlæring.

Dygtig og ansvarsbevidst bilist

Vi tager hånd om dig som elev, og går meget op i hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt, at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist.

Alle kan gennemføre et kørekortforløb

Hos Brøndby Køreskole, kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for, at fjerne så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo.

På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere der er tilknyttet Brøndby Køreskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får.

Vi ser frem til at møde dig!

Vil du gerne tilmelde dig et hold?

Vi har holdstart i alle vores afdelinger

Find den dato der passer dig bedst og tilmeld dig direkte her på hjemmesiden.